Autolak en autoverf in alle kleuren verkrijgbaar

Peeters Verf en Behang is een van de meest gerenommeerde verkooppunten van Weert en Roermond (Limburg) op het gebied van autolak en autoverf. De lak is verkrijgbaar in diverse inhoudsmaten, zodat u nooit met teveel autolak blijft zitten of te weinig heeft. Eenvoudig bijbestellen is uiteraard mogelijk.

De kwaliteit van de autolak is hoogwaardig en professioneel, zodat u altijd het gewenste resultaat zult krijgen.

Juiste kleurnummer

Om u te kunnen voorzien van de juiste autolak spuitbus of blik, hebben wij het kleurnummer van uw auto nodig. Dit nummer kunt u in de meeste gevallen terugvinden in uw autopapieren of staat vermeld op een plaatje in uw auto. Denk hierbij aan de binnenkant van de deur of aan de achterzijde onder de kofferklep.

Mocht dit niet het geval zijn, dan raden wij u aan om even contact op te nemen met de leverancier van de auto om op deze wijze het enige correcte kleurnummer te achterhalen.

Waar koop ik autolak spuitbussen in de regio Weert?

Peeters Verf en Behang kan alles leveren op het gebied van autospuit materialen en accessoires. Naast alle professionele autolakken kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld plamuur, kwasten, blanke lak, autoprimer, schuurpapier en alles wat u maar wenst om uw auto weer tip top in orde te maken.

Kom langs in onze winkel

Wanneer u op zoek bent naar een bepaalde kleur, dan hebben wij uw kleurnummer nodig. Wij laten de gewenste autolak kleur mengen bij onze leverancier, zodat u spoedig in het bezit bent van uw autolak spuitbus.

Indien u advies wenst of vragen heeft, dan nodigen wij u graag uit in onze winkel onder het genot van een heerlijke kop koffie.

Contactformulier