DPD Parcelshop Stramproy en omgeving

Peeters Verf en Behang is een DPD parcelshop voor het ophalen en retourneren van pakketjes die verstuurd worden met DPD pakketdienst.  

DPD pakketten ophalen (Pickup)

Rechtstreeks in pakketshop laten bezorgen

Pakketten die via DPD verstuurd worden kunnen desgewenst rechtstreeks bezorgt worden in een DPD parcelshop, ook wel pakketshop genoemd. Dit betekent dat u niet thuis hoeft te blijven voor aflevering. U laat het pakket bezorgen in onze pakketshop en komt het tijdens onze openingstijden ophalen wanneer het u uitkomt. Erg handig dus!

Om gebruik te maken van deze optie dient u bij de verzender (online of via telefoon) aan te geven dat u het pakket wilt laten bezorgen in onze parcelshop. Zij zorgen er vervolgens voor dat het pakket netjes wordt afgeleverd in onze pakketshop.

Indien niet thuis

Indien de chauffeur van DPD bij u aan een gesloten deur heeft gestaan en het pakket dus niet heeft kunnen afleveren, dan zal dit pakket bezorgt worden in de dichtstbijzijnde DPD parcelshop. U krijgt hier uiteraard melding van middels een kaartje in de brievenbus en/of per e-mail. Het pakket kan vervolgens opgehaald worden op een tijdstip wanneer het u uitkomt. Let wel even op de openingstijden van onze winkel.

DPD pakketten retourneren

De DPD parcelshop biedt ook uitkomst wanneer een door DPD geleverd pakket retour gestuurd moet worden naar de afzender. Instructies voor retourneren dient u op te vragen bij de afzender van het pakket. Het terug te sturen pakket kan vervolgens afgeleverd worden in onze DPD pakketshop, waarna wij het pakket zullen overdragen aan de DPD pakketdienst.

Openingstijden DPD parcelshop

Tijdens onze openingstijden kunt u gebruik maken van onze DPD parcelshop diensten. Bekijk hier de openingstijden.

Let op: Peeters Verf en behang is niet verantwoordelijk voor eventuele te late leveringen, schade en/ of andere complicaties. Wij fungeren enkel als centraal punt voor DPD waar zij pakketten kunnen bezorgen en ophalen.

Terug naar overzicht