Fotobehang, creatief omgaan met herinneringen

Naast de standaard collectie is het bij Peeters Verf en Behang ook mogelijk om een foto te laten drukken op behang, dit wordt ook wel fotobehang genoemd.
Heeft u een leuke vakantiefoto, familieportret of een bepaalde herinnering die u op fotobehang wilt hebben, neem dan even contact met ons op.

Hierbij is het noodzakelijk dat u de foto digitaal heeft in een hoge resolutie. Hoe beter de kwaliteit van de digitale foto, hoe beter wij deze op fotobehang kunnen laten drukken.
Tevens is dit zeer populair om iemand cadeau te doen voor zijn of haar verjaardag, bruiloft of andere gelegenheid.

Foto op canvas

Naast fotobehang is het overigens ook mogelijk om de foto op canvas te laten drukken. In veel gevallen wordt dit gebruikt als mooi schilderij voor in de woonkamer, slaapkamer of entree van een woning of bedrijfsruimte. Kortom, Peeters Verf en Behang biedt u diverse en originele oplossingen met betrekking tot behang en canvas.

Mocht u interesse hebben of heeft u een vraag, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op tijdens de openingstijden van onze winkel. Tevens kunt u altijd bij ons binnenlopen voor advies of uitleg.

Contactformulier