Over ons

Peeters Verf en Behang is een unieke verfspeciaalzaak en gevestigd in Stramproy, gemeente Weert (Limburg). Naast het laten mengen van uw gewenste kleur, krijgt u tevens professioneel advies op maat van Charles Peeters. Hij bezit de kennis en ervaring hoe een schildersklus op de juiste manier aangepakt moet worden, met als doel het verkrijgen van het juiste resultaat. Na ruim 40 jaar gewerkt te hebben als schilder en glaszetter zag hij deze verfspeciaalzaak als een nieuwe uitdaging, waarbij de passie en interesse voor het vak gedeeld wordt met klanten.

Al 50 jaar een begrip

Al 50 jaar is de verfspeciaalzaak een begrip in Stramproy en omgeving. Deze speciaalzaak is opgericht door de familie Truijen en is uitgegroeid tot een familiebedrijf. Voorheen Truijen Verf & Behang werd geëxploiteerd door mevrouw Truijen. Hierna is de verfspeciaalzaak overgenomen door de dochter die ruim 20 jaar de winkel heeft gerund.

Assortiment

Naast de bekende verfmerken als Sikkens, Koopmans, Sigma, Pure, Flexa etc. heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor behang uit een honderdtal behangboeken. U heeft de mogelijkheid om op uw gemak en onder het genot van een kop koffie uw gewenste behang uit te kiezen. Ook kunt u behangboeken mee naar huis nemen om een beeld te krijgen van het resultaat.

Fotobehang

Peeters Verf & Behang biedt u de unieke mogelijkheid om een foto als behang af te drukken, om altijd herinnerd te worden aan uw persoonlijke belevenissen. Er wordt niet alleen maar verf en behang aangeboden, ook kunt u hier terecht voor de non-paint artikelen en accessoires. Bij Peeters Verf en Behang kunt u tevens terecht voor tafelzeil in diverse designs.

Contactformulier