Verf kopen doet u bij Peeters Verf en Behang

Peeters Verf en Behang is in de regio Weert een erkend specialist en leverancier van vele a-merken verf. Denk hierbij aan Sikkens, Sigma, Flexa, Pure, Koopmans etc. Het assortiment bestaat uit buitenverf, binnenverf, grondverf, beits, muurverf latex en nog veel meer. Kortom, bent u van plan om verf te gaan kopen, loop dan zeker even bij ons binnen voor de aanschaf van kwaliteitsproducten en vrijblijvend advies van echte specialisten uit het vak.

De juiste verfkleur kopen

Naast het standaard assortiment is het tevens mogelijk om de gewenste kleur te laten mengen door de professionele mengmachine. Iedere kleur wordt hiermee op maat gemaakt en dat betekent dat u buiten het standaard assortiment om, altijd de gewenste kleur zult krijgen. In onze winkel hebben wij kleurwaaiers liggen, waaruit gekozen kan worden. Heeft u reeds een kleurnummer in uw bezit, dan is dat ook voldoende. Neem dit nummer mee naar onze winkel, zodat wij dit kunnen ingeven in de mengmachine. U koopt dus altijd de juiste verf bij Peeters Verf en Behang. Nooit meer een foute kleur verf kopen!

Vragen?

Heeft u vragen omtrent verf kopen, schroom niet en neem een vrijblijvend bezoek aan onze winkel. Onze specialisten kunnen al uw vragen beantwoorden.

Contactformulier