Verfgroothandel Weert / Limburg

Peeters Verf en behang is naast een betrouwbare partner voor particulieren ook een verf groothandel voor professionele schildersbedrijven. Als totaalleverancier van alle schildersproducten en gereedschappen kunt u als schildersbedrijf voor alle benodigdheden bij ons terecht. Met meer dan 50 jaar ervaring bieden wij een passende oplossing. Of het nu om behangen of schilderen gaat, wij denken met u mee en geven u passend advies.

Prijzen en marges

Voor de zakelijke afnemers, waaronder schildersbedrijven en renovatiebedrijven kunnen wij speciale prijsafspraken maken. Deze prijzen gelden echter enkel en alleen voor de zakelijke afnemers met een bepaald minimum afnameniveau op jaarbasis. Iedere aanvraag wordt afzonderlijk beoordeeld en in samenspraak besproken. Mocht u hierin interesse hebben, dan maken wij graag een persoonlijke afspraak met u in onze verf groothandel in Stramproy, gemeente Weert (limburg).

Merken en producten

Als verf groothandel zijn wij met trots een erkend Sikkens specialist. Sikkens is een topmerk dat veelvuldig gebruikt wordt door verfprofessionals om topkwaliteit af te leveren. Naast Sikkens kunt u bij uw verf groothandel terecht voor Flexa, CetaBever, Cepe, Hermadix, Tenco, Koopmans en nog veel meer topmerken. Uiteraard hebben wij ook alle verf en behangmaterialen in ons assortiment, denk hierbij aan kwasten, behangtafels, schuurpapier, tape et cetera.

Interesse en benieuwd naar de mogelijkheden?

Bij ons, uw verf groothandel, kunt u terecht voor verf en behang tegen speciale prijzen bij een bepaalde afname. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op tel: 0495-561410 of stuur een e-mail naar info@peetersverfenbehang.nl

Contactformulier