De nummer #1 verfwinkel van Weert

Bent u opzoek naar een gespecialiseerde verfwinkel in Weert, dan is Peeters Verf en Behang de zaak die u zoekt. De winkel is gevestigd in Stramproy en is een begrip in de wijde omgeving van Weert. Het grote assortiment bestaat uit topmerken verf, behang, beits en schildersmaterialen. Naast het standaard assortiment is het mogelijk om de gewenste kleur te laten mengen met de professionele mengmachine.

De verfwinkel bestaat al ruim 50 jaar

Peeters Verf en Behang staat voor kwaliteit, advies en professionaliteit en is erkend Sikkens specialist. Heeft u een verfklus en woont u in de regio Weert, neem dan een bezoek aan onze verfwinkel. Met een bestaansrecht van ruim 50 jaar zijn we inmiddels een bekende verfwinkel in de omgeving van Weert, Maaseik en Roermond.

Advies en verkoop

Naast de verkoop van schildersbenodigdheden, behang- en verfproducten aan particulieren en bedrijven, geven wij ook advies omtrent uw verfklus. Hiermee haalt u dus altijd het optimale resultaat uit onze producten. Gaat u starten met een verfklus en weet u niet exact waar te beginnen en/of welke producten u nodig heeft. Schroom niet en neem contact met ons op of kom geheel vrijblijvend langs in onze verfwinkel, waar de koffie voor u klaar staat. In samenspraak zullen we de klus bespreken en kijken wat u exact nodig heeft om het gewenste resultaat te behalen.

Ervaar het specialisme en de service van Peeters Verf en Behang, de nummer #1 verfwinkel in de regio Weert en omstreken.

Contactformulier